Ξενοδοχείο Amphora
rent a car in Crete
rent a car in Crete
rent a car in Crete
show/hide
tripadvisor facebook youtube

BOOK NOW

Θεοτοκόπουλου - Ενετικό λιμάνι - Χανιά Κρήτη Tηλ. & Fax: +30 28210 93224, 93226 ΜΗΤΕ: 1042Κ050Α0125800   E-mail: amphora@amphora.gr
Web design & Seo by Marinet Ltd

Covid

Αγαπημένοι επισκέπτες

 

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τους τελευταίους κανονισμούς αλλά και στο πλαίσιο της ευθύνης που δείχνουμε καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μας ως ξενοδοχείο, έχουμε καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης του καταληματος, σύμφωνα με το οποίο θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε, προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση και η διασπορά του sars-cov-2 και ο χειρισμός περιπτώσεων έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη λειτουργία του ξενοδοχείου μας και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους επισκέπτες μας.

 

Γενικοί κανόνες για τους επισκέπτες και το προσωπικό
Κάθε μέλος του προσωπικού πρέπει να τηρεί αυστηρά τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19, που συνιστώνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τον οργανισμό δημόσιας υγείας της Ελλάδας - EODY. Η τήρηση υγειονομικής υγιεινής, η φυσική απόσταση από τους επισκέπτες και το προσωπικό, αποφεύγοντας να αγγίξετε πρόσωπα και γενικά προσωπική και αναπνευστική υγιεινή απαιτείται από όλους.
Το προσωπικό μας θα τηρεί τα απαιτούμενα μέτρα προσωπικής υγιεινής, όπως προστατευτικά γάντια και μάσκα ή προσωπιδα, κατά την παρουσία τους σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια.
Συνιστάται στο προσωπικό να παραμείνει στο σπίτι και να καλεσει  ιατρική βοήθεια σε περίπτωση που παρουσιάσει συμπτώματα που σχετίζονται με το COVID-19, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιεί τον συντονιστή υγειονομικής περίθαλψης του καταληματος.
Ο επισκέπτης πρέπει να ακολουθήσει και να σεβαστεί την πολιτική υγειονομικής περίθαλψης του καταλύματος, να ακολουθήσει όλα τα μέτρα προσωπικής προστασίας, ενώ βρίσκεται σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, αλλά και όταν  βρίσκεται στο δωματιο. Το κατάλυμα διατηρεί κάθε δικαίωμα να διακόψει τη διαμονή των επισκεπτών, εάν διαπιστωθεί ότι ο επισκέπτης δεν συμμορφώνεται με τους ακόλουθους κανόνες


Ημερολόγιο ξενοδοχείου
Για ενέργειες προστασίας της δημόσιας υγείας, το ξενοδοχείο Amphora θα διατηρεί ενημερωμένο αρχείο καταγραφής όλων των μελών του προσωπικού και όλων των επισκεπτών που έχουν μείνει στο ξενοδοχείο - όνομα, εθνικότητα, ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, e-mail) -  για  επικοινωνια σε οποιαδήποτε περίπτωση COVID-19, η οποία ενδέχεται να ανακαλυφθεί αργότερα.
Θα δοθεί προσοχή στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και ότι όλοι οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για το ημερολόγιο του ξενοδοχείου για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας.
..Υποχρεωτική παράταση της διάρκειας του check-out και του check-in μεταξύ των διαμονών (check out έως τις 11:00 και check in από τις 15:00) έτσι ώστε τα δωμάτια να μπορούν να καθαριστούν πλήρως και να απολυμανθούν και να αεριστούν μέσω φυσικού αερισμού.
.Όταν ζητηθεί, το προσωπικό θα πρέπει να μπορεί: α) να ενημερώσει τους επισκέπτες σχετικά με τους κανόνες του ξενοδοχείου και τα νέα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση περιστατικών, β) να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τις τοποθεσίες δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων, νοσοκομεία αναφοράς Covid-19 και φαρμακεία της περιοχής και γ) παρέχουν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες, γάντια) όταν σας ζητηθεί.


Καθαρισμός, απολύμανση, καθαριότητα
.. Υπηρεσίες υγιεινής μετά την αναχωρηση των επισκεπτών
Οι υφασμάτινες επιφάνειες (κρεβάτι, κουρτίνες, μαξιλάρια) θα καθαρίζονται με ατμοσυσκευή.
Χρήση απολυμαντικού για τον καθαρισμό του WC και ντους,
Ολική απολύμανση του δωματίου με άοσμο απολυμαντικό ψεκαστήρα σε όλες τις επιφάνειες του δωματίου.
Ολική απολύμανση όλων των κοινών αντικειμένων πολλαπλών χρήσεων
Απολύμανση δαπέδου με χλώριο μέσα και έξω από το δωμάτιο.
Όλα τα εξωτερικά καθίσματα και τραπέζια θα απολυμανθούν αφού φύγει ένας επισκέπτης και πριν χρησιμοποιηθεί από άλλο επισκέπτη.
Απολύμανση των φίλτρων κλιματισμού
Ο σχολαστικός καθαρισμός και ο πολύ καλός αερισμός του δωματίου θα πραγματοποιούνται μεταξύ των διαμονών των επισκεπτών.
Υπηρεσίες υγιεινής κατά τη διάρκεια της διαμονής των επισκεπτών
Για την προστασία του προσωπικού περιορίζουμε την επαφή των εργαζομένων με τους επισκέπτες. Ο καθημερινός καθαρισμός του δωματίου περιορίζεται στην απολύμανση του WC και στην καθαριότητα του χώρου και το προσωπικό δεν θα έρχεται σε καθημερινή επαφή με τα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες των επισκεπτών, τα οποία θα αλλάξουν κατόπιν αιτήματος του πελάτη.


Πιο συγκεκριμένα:
.Συλλογή απορριμάτων
.Απολύμανση του WC και του δαπέδου.
Υπάρχει δυνατότητα ενδιάμεσης αλλαγής πετσετών κατόπιν αιτήματος των επισκεπτώνμεταξυ των ωρων 09.00-14.30

Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες πλένονται  σε80oC.Απαγορευεται η μεταφορα των πετσετων εκτος του δωματιου.


Πρωινο
(7.30-10.30)
Στο check in, οι επισκέπτες ενημερώνονται για το μενού πρωινού από το οποίο επιλέγουν αυτό που θέλουν καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο των επισκεπτών με υπηρεσία δωματίου χωρίς επιπλέον χρέωση


Εστιατοριο
Στο εστιατοριο μας τηρουμε τους κανονες HASP
και εφαρμοζουμε όλα τα προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19, που συνιστώνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τον οργανισμό δημόσιας υγείας της Ελλάδας - EODY.